Rock 'n Roll

Rock 'n Roll
Elvis Presley
Chuck Berry
Bill Haley
Buddy Holly
Little Richard
Jerry lee Lewis
Bo Diddley
Eddie Cochran
Gene Vincent
Everly Brothers
Carl Perkins

NederRock

NederRock
Oety & his Real Rockers
Tielman Brothers
Peter Koelewijn
Ria Valk
Tekst: Kom van...
Tekst: Rockin' Billy
Wurlitzer Jukebox

Toppers

Billie Eilish

Policy Beleid
 
xx


Billie Eilish

Exclusief bij Billie Eilish:
'Ik was in het begin zeker een beetje eigenwijs'

Voordat we ons naar een ruimte naast de kleedkamer van Billie Eilish leidden, waarschuwde het management van de Amerikaanse singer-songwriter ons nogmaals dat er geen foto's zouden zijn toegestaan.

In het verleden was het niet ongewoon voor journalisten om schaapachtig maar (meestal) verontschuldigend een artiest om een ​​snelle selfie te vragen, wat de meesten zouden verplichten, zelfs als ze ter plekke waren gesteld en eruitzagen alsof ze dat echt deden heb er geen zin in.
Ik heb zelfs een keer gehoord, door een senior schrijver, dat beroemdheden geen recht hebben op privacy, want als ze eenmaal beroemd zijn, zijn ze het aan hun fans verplicht om in te gaan op elk verzoek om een interview, verhaal, foto of shout-out.
De tijden zijn veranderd, en ten goede.
Tot zover het interview van The Star (MaleisiŽ) met Billie Eilish.

Het was de beurt aan zangeres Billie Eilish om haar eerste geur "Eilish " te lanceren. Het is heel natuurlijk op de sociale media netwerken, dat de jonge zanger het nieuws deelde!
"Ik ben zo blij dat ik eindelijk mijn eerste parfum 'Eilish' met jullie kan delen! Ah! Dit is een geur waar ik al jaren naar op zoek ben. Het is mijn favoriete geur ter wereld.
Een tekst vergezeld van een zeer sensuele foto waarop we Billie Eilish naakt zien met trots de fles van haar parfum.

Het is niet alleen een mooie fles, dit is een echt decoratief object! Het heeft de vorm van een vrouwenbuste volledig bedekt met koperachtig goud. En als dit object mooi beeld is, heeft het ook betekenis voor de zanger. Het onthult delen van het favoriete lichaam van Billie Eilish.
Aan de geurkant zal het Eilish-parfum je je kunnen opwarmen aan de geuren van vanille, amber, musk, roos en hout.

Doorbraak en Don't Smile at Me
Eilish maakte in haar jeugd muziek met haar broer Finneas O'Connell en soms plaatsten ze die nummers op SoundCloud, zodat hun vrienden ze konden horen. Op haar veertiende vroeg haar dansleraar een nummer op te nemen voor een choreografie. Eilish nam het nummer 'Ocean Eyes' op dat haar broer had geschreven voor zijn band The Slightlys en plaatste ook dit op SoundCloud.[1] In tegenstelling tot de eerdere nummers werd 'Ocean Eyes' ontzettend populair op het platform. Dat werd de doorbraak van Eilish en haar broer.